Nyheter

Syriska flyktingfamiljer behöver din insats

Livet i de “befriade” områdena i Syrien har gått i stå. Miljontals sitter fast i flyktingläger vid gränsen till Turkiet, på en yta som till storleken är större än hela Libanon. De bor i tält och kan varken ta sig ut ur landet eller skapa sig ett liv på platsen. När vi nyligen besökte ett flyktingläger träffade vi en tioårig flicka som drömmer om att bli läkare, otroligt hjärtskärande med tanke på att det i princip helt saknas möjligheter att utbilda sig där.

Eftersom en konstruktiv och långsiktig lösning verkar avlägsen satsar Nordisk Hjälp på att bygga hus för familjer som lever i flyktingläger i Syrien vid den turkiska gränsen. Människor måste kunna börja bygga upp ett liv och kunna uppfylla sina drömmar.

Var med och bygg drömmar för syriska flyktingfamiljer! Ett hus på 50 kvm för 18 000 kr kan vara början till att flickan vi träffat och så många fler en dag kan få en värdig och lycklig framtid.

Ge din gåva genom Swish eller via PlusGiro

Swisha till 9003237
PlusGiro 900 323-7

Glöm ej tillägga “hus02” i meddelandefältet om det inte är redan ifyllt!

Related Articles

Back to top button
Close