svenar+1-2353-4352-555

Login

Sign Up

När du har skapat ett konto kan du spåra din betalningsstatus, spåra bekräftelsen.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
Att skapa ett konto betyder att du är okej med våra användarvillkor och sekretesspolicy .
Godkänn alla villkor innan du går vidare till nästa steg

redan medlem?

Login

Om vår organisation

Berättelse om oss
Där allt började

Vilka är vi?

Nordisk Hjalp är en politiskt och religiöst oberoende ideell organisation

Organisationen har ca. 200 medlemmar, 3 heltidsanställda, 1 deltidsanställd och cirka 20 aktiva volontärer

Organisationens huvudsyfte är att hjälpa människor i nöd i (t.ex.) Mellanöstern och resten av världen , både med humanitära projekt och långsiktiga utvecklingsprojekt

Vi arbetar till förmån för samhället här i Sverige och hjälper också unga och utsatta människor, mestadels med olika projekt mot rasism, extremism och segregering < / p>

Det största företaget just nu är faderskapsverksamheten, där vi har mer än 800 sponsorer i Sverige för barn runt om i världen

Huvudkontor i Malmö

skänka

Gå med oss ​​i att ge hjälp och stöd till de fattiga och gör livet lite lättare för dem som har det mest svårt, inför många hinder i livet, både snabbt och på lång sikt.

Sponsra ett barn

Många barn i Mellanöstern har tappat sin mor eller far mycket tidigt. vi strävar efter att hitta dessa barn och försöka ge dem en chans till ett bättre liv.

skänka

Att donera en testamente / minnesgåva till Nordisk Hjalp är ett sätt att låta livet fortsätta eftersom du hjälper fattiga och utsatta människor i nöd, som annars kanske inte har kunnat få hjälp.

Arbetsområden

Utvecklingsprojekt

Vi driver utvecklingsprojekt i krigshärjade områden så att barn kan gå i skolan och lära sig mänskliga rättigheter. Vi vill också främja demokratisk utveckling i (t.ex.) Mellanöstern och också arbeta för ökad integration i Sverige.

Humanitära hedersprojekt

Vi driver humanitära hedersprojekt där matpaket och ambulanser når svårt drabbade områden.

Sponsra barn

Vi har 800 sponsorbarn runt Mellanöstern, alla med stolta sponsorer runt om i Sverige – och vi samarbetar dagligen med ett antal både statliga och privata finansiärer.

Spårbar

Där pengarna går

Vi på Nordisk Hjalp vill förbättra situationen för barn i Mellanöstern genom våra testamentära gåvor, men du kan också öronmärka pengarna till ett visst syfte eller ett visst land.

vi kommer att se till att pengarna ger största möjliga nytta för samhället.

Vill du engagera dig?

Vill du stödja vår verksamhet men inte med pengar? Vi behöver volontärer som kan hjälpa till med olika saker inom vår verksamhet!