Delta i kampanjen för att tillhandahålla och distribuera Iftar-måltider till en miljon behövande individer i Mellanöstern och Afrika

I ljuset av de brådskande appeller från tusentals barn och kvinnor i olika delar av Mellanöstern och Afrika, som lever under svåra förhållanden till följd av krig, naturkatastrofer och hungersnöd, initierar Nordisk Hjälp som en del av sina globala insatser för lindring och utveckling, en omfattande kampanj för att förse en miljon behövande med Iftar och näring under månaden Ramadan.

Denna insats är en del av vår internationella lättnadskampanj och syftar till att möta de grundläggande livsmedelsbehoven hos dessa individer, särskilt i regioner såsom Gaza, Västbanken, Jerusalem, Libanon, Turkiet, Syrien, Jemen, Mali, Kenya, Benin, Somalia, Myanmar och Tchad.

Våra hjälpteam och volontärer i dessa områden har redan påbörjat förberedelserna genom att inrätta välgörenhetskök för att säkerställa tillgången på måltider och stöd under Ramadan.

Vi inbjuder dig att ansluta dig till denna kampanj och bidra till att lindra nöden hos tusentals behövande barn och kvinnor. Information om donationer per land finns tillgänglig för de som önskar bidra.

För att donera klicka här

Related Posts