Nordisk Hjälp lanserar kampanjen “Crystal Clear” för att återställa synen till ca. 1000 personer i Tchad, Mali, Niger och Nigeria.

Ge din gåva online


Varje operation kostar bara 1500 SEK, men du får välja ge ett valfritt belopp, eller något av ovanstående val.

Om du byter valuta var uppmärksam på beloppet du donerar. Det rekommenderas att välja alternativet Annat och skriva in hur mycket du vill ge då.

Om du inte ser donationsformuläret ovan kan du klicka in på följande länk:
https://nordiskhjalp.org/se-cataract


Nordisk Hjälp har startat en kampanj med namnet “Crystal Clear” med tanke på att grå starr (eye cataract) gör att synen blir suddig. Genom denna kampanj strävar Nordisk Hjälp efter att genomföra minst 1000 operationer för att behandla personer som lider av denna i länderna Tchad, Mali, Niger och Nigeria.

Taim Al-Youssef, VD för Nordisk Hjälp-stiftelsen, betonar att genom denna kampanj strävar stiftelsen efter att bidra till att lindra lidandet för folket i Tchad, Mali, Niger och Nigeria. Han underströk vikten av att återställa rätt syn till de drabbade individerna och den inverkan det har på deras hela liv, oavsett om de är barn, unga vuxna eller äldre.

Kostnaden för en fullständig operation för varje drabbad individ är 1500 svenska kronor. Donatorer har flexibiliteten att donera valfritt belopp som passar bäst. Stiftelsen tar in gåvor inom Sverige genom Swish-tjänsten, banköverföringar och betalning med bankkort. Du kan hitta mer information och göra en donation via följande länk. Dessutom kan donatorer utomlands också donera direkt genom formulären nedan.

Även om denna kampanj är vårt första i sitt slag, det är värt att nämna att Nordisk Hjälp är en svensk ideell organisation som grundades år 2005 och har genomfört många bistånds- och utvecklingsprojekt i flera länder runt om i världen.

Related Posts