Nordisk Hjälp, i samarbete med Vi Mår Bra Team, lanserar en nödhjälpskampanj för offren för jordbävningen i Marocko

Inom ramen för humanitärt och utvecklingsarbete har Stiftelsen Nordic Aid i samarbete med Vi Mår Bra Team startat en nödhjälpskampanj för att hjälpa offren för jordbävningen i Marocko. Kampanjen kommer att utvecklas i flera steg, med start med ett live-insamlingsevenemang i samarbete med Vi Mår Bra Team, som består av aktivister och influencers på olika sociala medieplattformar, bland annat den inflytelserika figuren Jamal Al-Omar och flera aktivister i Sverige och Skandinavien.

I den andra fasen kommer Nordic Aid Foundation-teamet och en grupp influencers att resa till Marocko för att dela ut hjälp till jordbävningsområdena. Hjälpmedlet omfattar filtar, matkorgar, medicinsk utrustning, barnmat och dricksvatten. Kampanjorganisatörernas mål är att påskynda utdelningen av bistånd till de drabbade samhällena så snabbt som möjligt.

Du kan donera genom att ringa numret: 9003237 inom Sverige eller använda följande länk från var som helst i världen: https://nordiskhjalp.org/ar/stand-with-morocco/”

Related Posts